top of page

Heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om beter Engels te spreken bij Joanne. Mijn zelfvertrouwen is daardoor verbetert. Joanne is heel vriendelijk en heeft echt leuke onderwerpen ter sprake gebracht. Een aanrader.                                        Chantal

Bedankt voor de hulp met het halen van een 8, het heeft heel erg geholpen

                                                                                                                Ivan, 5 HAVO

Bedankt voor de bijlessen, want zonder de bijlessen was dit (een 6) nooit gelukt! Voordat ik aan de bijles begon stond ik een 4 voor Engels. Door de bijlessen is mijn Engels een heel stuk verbeterd, de leesvaardigheid, luistervaardigheid, grammatica en spreken. De leesvaardigheid vond ik het moeilijkst, want voor de bijlessen haalde ik een 3 voor leesvaardigheid, maar door het vele oefenen en de tips heb ik mijn eindexamen leesvaardigheid gehaald met een 6.6. Door de bijlessen ben ik van een 4 voor Engels naar een 6 op mijn diploma gegaan in 1,5 jaar tijd.

                                                                                                                                                   Fieke, 5 HAVO

Een 6 was zeker niet gelukt zonder uw hulp en uw tips dus nogmaals heel erg bedankt!!

                                                                                                                                    Mick, 5 HAVO

Heel erg bedankt voor alle bijlessen. Het heeft me echt geholpen! Student, 5 HAVO

Omdat ik en mijn collega's tijdens onze werkzaamheden geregeld Engels spreken hebben we Joanne gevraagd om bij ons training te komen geven om de Engelse kennis naar een hoger niveau te tillen. 

Voor de training hebben wij met Joanne onze wensen besproken en inzichtelijk gemaakt wat het huidige niveau was. Tijdens de verschillende lessen die Joanne heeft gegeven is er op een interactieve manier aan onze Engelse vaardigheid gewerkt. Dit was door middel van gesprekken en opdrachten waarbij Joanne niet alleen aangaf of het correct was of niet, maar ook tips gaf hoe het op een zakelijkere manier gebracht kon worden. 

De lessen zijn als erg positief ervaren en de oefeningen en tips hebben er zeker aan bijgedragen dat onze Engelse vaardigheid verbeterd is

                                                                                                                              Sharonna de Neijt

                                                                                                                              Consultant and Trainings Coordinator

                                                                                                                              de Pooter Personeelsdiensten

Onze drie kinderen (5, 7 en 9 jaar) volgen sinds eind 2017 wekelijks Engelse les bij Joanne. Ze krijgen individueel les op hun eigen niveau. Ze kennen al heel wat woorden, verstaan steeds meer en het belangrijkste: ze vinden het leuk en gaan met veel plezier naar Joanne. Thuis worden steeds vaker Engelse woorden en zinnen gebruikt en kijken ze steeds vaker – op eigen verzoek – Netflix in het Engels. Kortom: wij zijn super blij met Joanne en haar lessen. En voor de kinderen is het een zeer waardevolle investering in hun toekomst om al op zo jonge leeftijd structureel les te krijgen van een native speaker.

Sanneke de Bont

Joanne heeft bij ons op de vestiging verschillende thema's behandeld op het gebied van de Engelse taal. Zo heeft ze het onder andere het onderdeel presenteren en vergaderen in professioneel Engels behandeld. De lessen zijn door mij en m'n collega's als zeer goed en leerzaam ervaren. Het interactieve aspect van de lessen heeft zeker een toegevoegde waarde en maakt het allemaal wat luchtiger. Zeker een aanrader als u op zoek bent naar een refresh cursus of als u gewoon extra kennis wilt op doen over het gebruik van Engelse taal in een professionele omgeving.

                                                                                                                                           Vince de Frel 

                                                                                                                                           Consultant Talentpool Services

bottom of page