top of page
Online Learning

Basisschool groep 8

Zit uw kind in groep 8 en bereidt zich voor om naar de middelbare school te gaan?

Hebben ze het gevoel dat hun vrienden meer Engels spreken dan zij? Wil je niet dat ze achter lopen? Met een online les van een half uur per week kunnen ze hun zelfvertrouwen vergroten.

Distance Learning

Middelbare school

Zit je op de middelbare school?

Wil je je Engels verbeteren?

Wacht niet om verder achter te lopen.

Vraag nu om hulp.

Met één keer per week les van 45 minuten kunnen we werken aan het verbeteren van jouw cijfer. Het zal tijd en hard werken vragen, maar met bewezen resultaten kan ik je helpen daar te komen.

Online meeting

Persoonlijk doelstelling

Zou je leven iets makkelijker kunnen zijn als je wat beter Engels heb?

Voor je werk of om op vakantie te gaan?

Ik wil je graag helpen.

Vraag me om de mogelijkheiden.

Alle lessens worden online aangeboden met behulp van Bramble, een webgebaseerd lesplatform waarmee u het leermateriaal kunt downloaden waaraan u tijdens de les hebt gewerkt.

20171128_180802_edited.jpg

Let the English language open doors for you.

How can I help?

Teaching English as a Foreign Language (TEFL) gecertificeerd met specialisatie leeftijd 2-17 en zakalijk Engels. Ik geloof dat een goede kennis van de Engelse taal kan u helpen om uw doelstelling te realiseren in een internationele zakalijk omgeving. Dit begint op school. Laat uwzelf of uw kind niet lastig vallen. Zoek ondersteuring voordat het te laat wordt.

Privee online bijles voor:

Basisschool groep 8

Middelbare school VMBO, HAVO en VWO

Overige doelstellingen: beter zakelijke Engels, vakantie

Ik wil meer weten!

Kijk naar de FAQ's voor meer info.

Sign me up!

Book a lesson om te gaan starten.

Learning From Home

Chantal

“Heel blij dat ik de keuze heb gemaakt om beter Engels te spreken bij Joanne. Mijn zelfvertrouwen is daardoor verbetert. Joanne is heel vriendelijk en heeft echt leuke onderwerpen ter sprake gebracht. Een aanrader. "

Ivan, 5 HAVO

"Bedankt voor de hulp met het halen van een 8, het heeft heel erg geholpen.."

Fieke, 5 HAVO

"Bedankt voor de bijlessen, want zonder de bijlessen was dit (een 6) nooit gelukt! Voordat ik aan de bijles begon stond ik een 4 voor Engels. Door de bijlessen is mijn Engels een heel stuk verbeterd, de leesvaardigheid, luistervaardigheid, grammatica en spreken. De leesvaardigheid vond ik het moeilijkst, want voor de bijlessen haalde ik een 3 voor leesvaardigheid, maar door het vele oefenen en de tips heb ik mijn eindexamen leesvaardigheid gehaald met een 6.6. Door de bijlessen ben ik van een 4 voor Engels naar een 6 op mijn diploma gegaan in 1,5 jaar tijd."

bottom of page